Antena Meniu Search
x

Leonard Doroftei, implicat intr-un accident rutier in Mehedinti. Masina fostului pugilist a fost acrosata de o dubita

Momente tensionate, aseara, pentru fostul campion mondial de box, Leonard Doroftei. Masina lui a fost acrosata de o duba, pe DN 6, in judetul Mehedinti. Imediat dupa accident, soferul vinovat s-a facut nevazut

Vezi și

Spre deosebire de intalnirile din ring, Doroftei nu a stiut ce l-a lovit. Masinia a fost zdruncinata puternic de o dubita al carei sofer nici macar nu a oprit sa vada ce s-a intiamplat. “Cred ca nici nu si-a dat seama ce s-a intamplat, ne-am intersectat…”, a spus Doroftei.

Leonard Doroftei a mai condus cativa metri, apoi a tras pe dreapta. A sunat imediat la 112 si a asteptat ca echipajele de politie sa soseasca la locul accidentului. Din fericire, el nu a avut nevoie si de ajutorul medicilor. "Este vorba de o persoana care a suferit leziuni minore ce nu au necesitat spitalizarea sau deplasarea la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale”, a declarat inspectorul IPJ Mehedinti.

Politistii incearca acum sa-l gaseasca pe soferul vinovat. “In momentul de fata continuam cautarile ca sa gasim soferul si masina care a produs accidentul. Pe toate drumurile care vin sau duc spre DN 6 au fost instituite filtre de circulatie, fiecare autoutilitara fiind verificata cu atentie”, a mai adaugat reprezentantul IPJ Mehedinti.

Accidentul a avut loc in in apropierea viaductului Bahna dintre Drobeta Turnu Severin si Orsova, pe Drumul National 6. Leonard Doroftei se indrepta spre Resita, acolo unde va participa, astazi, la campionatul national de Box. Din fericire, masina lui nu a fost avariata grav, asa ca si-a putut continua, singur, drumul pana la destinatie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Leonard Doroftei, implicat intr-un accident rutier in Mehedinti. Masina fostului pugilist a fost acrosata de o dubita