Antena Meniu Search
x

Lia Olguţa Vasilescu, anunţ de ultimă oră despre legea pensiilor din România. "Este o prioritate şi trebuie să o adoptăm cât mai repede!" (Video)

Ministrul Muncii îi dă replica lui Liviu Dragnea, după ce preşedintele PSD i-a transmis un mesaj tranşant privind legea pensiilor. 

Ministrul Muncii îi dă replica lui Liviu Dragnea, după ce preşedintele PSD i-a transmis un mesaj tranşant privind legea pensiilor. 

Într-o intervenţie la Antena 3, Lia Olguţa Vasilescu a precizat că legea pensiilor este o prioritate pentru Guvern şi trebuie adoptată cât mai repede. 

Deşi Liviu Dragnea i-a cerut să prezinte explicaţii când este nevoie, ministrul Muncii susţine că nu va da date din Legea pensiilor până când aceasta nu va fi prezentată coaliţiei. 

"În momentul în care coaliţia va da OK-ul pe legea pensiilor, noi o vom prezenta public. Până atunci nu voi da niciun fel de date din lege, dar este o prioritate în actul de guvernare şi trebuie să o adoptăm cât mai repede", a spus ministrul Muncii. 

Lia Olguţa Vasilescu a dat de asemenea asigurări că o nouă creştere a punctului de pensie în luna iulie este deja aprobată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Duminică seara, liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus că Lia Olguţa Vasilescu are "obligaţia fundamentală" de a da explicaţii şi a răspunde la toate întrebările care apar în spaţiul public, în special legat de legea salarizării.

"Este foarte important din partea Guvernului să prezinte în fiecare zi informaţii prin toate mijloacele, să iasă ministrul Muncii, să intre prin telefon, să facă conferinţe de presă, să explice, să arate, să scrie, să deseneze, să prezinte exemple, să aibă răspunsuri la toate întrebările apărute în spaţiul public. Este o obligaţie fundamentală a ministrului Muncii în această perioadă şi sunt convins că va face acest lucru", a declarat Liviu Dragnea, la o emisiune TV.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Lia Olguţa Vasilescu, anunţ de ultimă oră despre legea pensiilor din România. "Este o prioritate şi trebuie să o adoptăm cât mai repede!" (Video)