Antena Meniu Search
x

Liber după ce a încercat să-şi ucidă soţia

O femeie ar putea să plătească cu viaţa faptul că a refuzat avansurile unui bărbat. Decât s-o vadă în braţele altuia, individul a ales să o ucidă. Iar aseară, după ce şi-a făcut curaj cu câteva pahare de alcool a intrat peste femeie în casă, înarmat cu un cuţit.

Vezi și

Un bărbat cu 20 de ani mai în vârstă ar fi agresorul. A atacat-o pentru că femeia nu-şi mai dorea o relaţie cu el. Individul ştia că era femeia era în divorţ.

Ba chiar i-ar fi dat bani să plece din casa soţului. Iar femeia într-un final s-a mutat. Dar nu în casă lui ci în cea a noului iubit.

Aseară, când era singură în casă, bărbatul de 64 de ani i-a bătut din nou la uşă. Ameţit de alcool şi cu un cuţit în mână, voia să se răzbune.

Plină de sânge, femeia a reuşit să fugă din mâinile bărbatului. A intrat într-un magazin şi a cerut ajutor, dar, probabil de teamă, vânzătoarea nu a anunţat poliţia.

Victima a fugit pe stradă, până când a găsit o femeie care a ajutat-o. Câteva minute mai târziu poliţiştii şi medicii au împânzit zona.

La spitalul din Dej, însă, starea femeii s-a agravat. A fost transferată de urgenţă la Cluj.

Pe drum inima i s-a oprit de mai multe ori, dar de fiecare dată medicii au reuşit să o resusciteze. Femeia este şi acum în stare critică la terapie intensivă.

Bărbatul care a atacat-o a fost prins aseară şi dus la audieri dar a fost eliberat. Poliţiştii spun că nu au suficiente probe ca să-l reţină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Liber după ce a încercat să-şi ucidă soţia