Antena Meniu Search
x

Liber și fericit, după jaful secolului

Unul din hoţii de tablouri a fost eliberat! După jaful secolului, Alexandru Bitu petrece la mare artă, cu maşini scumpe, excursii şi lăutari. Se bucură de viaţă, după ce a stat doar şase săptămâni în penitenciar

Vezi și

Unul din hoţii de tablouri a fost eliberat! După jaful secolului, Alexandru Bitu petrece la mare artă, cu maşini scumpe, excursii şi lăutari. Se bucură de viaţă, după ce a stat doar şase săptămâni în penitenciar

Îi aşteaptă şi pe complicii lui, încă închişi după ce au furat şi au ars opere de milioane de euro. Împreună, cei patru români au pus România în galeria mondială a ruşinii.

Micul dejun în Liverpool. Cina, în Londra. Dimineaţa, la sala de fitness. Noaptea, în clubul de manele. E viaţa lui Alexandru Bitu, la doar câteva luni după ce a fost condamnat pentru Jaful Secolului. Doar câteva săptămâni a stat la închisoare. La fel şi Olga Dogaru, mama unuia dintre hoţi.

Radu Dogaru şi Eugen Darie sunt încă după gratii. La fel şi Adrian Procop. Cu toţii, condamnaţi după ce, în 2012, au furat dintr-un muzeu din Rotterdam şapte capodopere în valoare de peste 18 milioane de euro. Picturi semnate de Picasso, Monet, Gauguin, Matisse şi Lucian Freud.

Tablourile făcute sul, îndesate într-o pungă de doi lei, au ajuns într-o sobă din Carcaliu, Tulcea. Iar într-o zi, speriată de amploarea anchetei, Olga, mama lui Radu Dogaru, le-ar fi dat foc. Operele de milioane de euro s-ar fi făcut scrum, laolaltă cu. o pereche de galoşi.

Tablourile n-au fost găsite, dar Alexandru Bitu şi-a găsit fericirea. La numai câteva zile de la eliberarea din închisoare, şi-a cumpărat un bolid.

Dacă tablourile au ajuns în foc sau pe piaţa neagră - ar putea şti un alt personaj-cheie din anchetă. Nataşa Timofei, fosta iubită a lui Radu Dogaru. Dar ea e liberă în Olanda, iar autorităţile din Rotterdam nu se grăbesc să o judece. Suspecta din Olanda nu a fost încă adusă în faţa instanţei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Liber și fericit, după jaful secolului