Antena Meniu Search
x

Liceu invadat de capuse

Invazie nedorita intr-un liceu din judetul Mehedinti. Scarile unitatii, curtea, dar si cainii de paza din curte sunt plini de capuse. Toata lumea stie ca insectele pun in pericol sanatatea elevilor. Si totusi, conducerea si angajatii liceului sunt pusi pe scandal si amenintari

Vezi și

Imaginea de langa scoala este deprimanta. Animalele sunt vizibil bolnave. La doi pasi de sute de elevi. Si totusi, nimeni nu face nimic sa schimbe lucrurile.

Caini infestati sunt si in curtea Directiei Sanitar Veterinare. Adica cei care ar trebui sa se ocupe de combaterea acestor daunatori.

In timp ce toata lumea ridica din umeri, copiii risca. Sesizarile curg si din partea elevilor cazati in caminul liceului. Ar fi gasit, mai nou, capuse chiar si in asternuturile de pe paturi. “Se va face o comisie de cercetare si bineinteles ca, in cel mai scurt timp, vom lua masurile necesare. Vom tine cont de toate imaginile pe care ni le-ati aratat si se vor discuta, se vor analiza toate aspectele”, a declarat Daniela Jenaru, purtator de cuvant al ISJ Mehedinti.

Si va fi contactata si o firma de deratizare. Cat mai curand, spera toata lumea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Liceu invadat de capuse