Antena Meniu Search
x

CU DEDICATIE, IUBITORILOR DE ARTA: Licitatie cu picturi rare, la jumatatea lunii aprilie

Picturi care poarta semnatura unor artistii celebrii precum Grigorescu, Baba, Luchian sau Theodor Aman pot fi admirate, luna aceasta, in mai multe expozitii organizate in tara.

Vezi și

"Primavara in Bretania" de Grigorescu, "Venetia" lui Aman sau "Primavara doua muze" de Luchian sunt doar cateva dintre operele expuse. In total, peste 50 de lucrari, toate provenind din colectii particulare. Pe langa valoarea financiara, operele au in spate si o istorie extrem de interesanta.

“Suntem la a cincea generatie a familiei Vadescu Tocineanu, a cincea generatie care pastreaza aceasta opera de arta. Am izbutit sa ii convingem, sa ii curtam pe dansii sa scoata a opera de arta la vanzare de mai bine de doi ani de zile”, a explicat Alexandru Badea, Artmark director.

Iubitori de arta, pasionatii si colectionarii au venit sa admire picturile. In ciuda aparentelor, paleta de clienti este destul de mare. “Inregistram, la licitatie, un aflux tot mai mare de clienti noi. Ne-am atins scopul mergand pe o paleta destul de larga de preturi, de la 50 de euro la 100.000 de euro, capodoperele”, a declarat Constantin Prisecaru, director regional Artmark.

Licitatia de la jumatatea lunii este prima cu participanti de pe intreg continentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » CU DEDICATIE, IUBITORILOR DE ARTA: Licitatie cu picturi rare, la jumatatea lunii aprilie