Antena Meniu Search
x

Lista celor care nu mai au voie sa adopte maidanezi

19 organizaţii pentru protecţia animalelor şi 39 de persoane nu mai au voie să adopte maidanezi. E lista neagră întocmită de autorităţi, după ce încă un om a murit muşcat de patrupede în Bucureşti.

Vezi și

O dată cu acţiunile hingherilor de strângere a câinilor, a început scandalul cu iubitorii de animale. Astăzi, în faţa adăpostului primăriei, discuţiile dintre cele două părţi au fost oprite cu poliţia.

Şi aşa au continuat câteva ore contrele din faţa adăpostului din Bragadiru. În afară de asociaţia Vier Pfoten, mai mulţi voluntari care luptă pentru drepturile animalelor au venit să-şi recupereze patrupedele.

Scandalul nu e de azi. Ci de săptămâna trecută. Vineri cei de la Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor au intrat cu hingherii într-un padoc ilegal şi au luat 90 de câini pentru a-i aduce la adăpostul Bragadiru.

Vier Pfoten ar fi avut un contract cu Primăria Sectorului 6 pentru a ţine animalele acolo până înainte de Paşte. ASPA susţine însă că acel contract nu mai există de mult, aşa că reprezentanţii săi au fost îndreptăţiţi să ia animalele. Cu toate astea, azi, tot ASPA le-a dat înapoi.

Asta nu înainte ca oamenii să cheme poliţia şi chiar să arunce cu pietre. Aşa a făcut şi o femeie care s-a ales cu o amendă de o sută de lei pentru gestul ei. Dar, în final şi-a luat şi câinele.

După ce zilele trecute, încă un om a murit în Bucureşti muşcat de câinii fără stăpâni, 19 ONG-uri şi 39 de persoane au fost trecute pe o listă neagră a adopţiilor pentru că nu şi-ar fi respectat obligaţiile faţă de animalele luate pe semnătură şi lăsate înapoi pe stradă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Lista celor care nu mai au voie sa adopte maidanezi