Antena Meniu Search
x

Litoralul e pentru toti in functie de buget

Litoralul e pentru toti, doar ca nu toata lumea se distreaza la fel. E in functie de buget. Confortul se plateste, iar pe plaja din Mamaia nu e deloc ieftin.

Vezi și

E suficient sa privesti in jur ca sa-ti dai seama cine nu se uita la bani si cine calculeaza fiecare moneda. Pe cearceafuri sunt oameni care au venit la mare cu bani putin. Pe sezlongurile de lemn sau plastic, stau cei au venituri medii, iar in baldachinele luxoase, sunt tinere si barbati pe care nu-i intereseaza cat costa un wekeend la malul marii.

Mare, plaja, distractie. De la distanta, toti turistii sunt la fel: romani dorinici de bronz si relaxare. Lucrurile se schimba odata ce te apropii de plajele pline. Oamenii sunt impartiti in trei tabere: cei care fac plaja pe ceaceafuri.

In zona prosopelor placerile sunt simple. Cu o bere la cinci lei si un pranz luat la autoservire, distractia e garantata.

Astfel, doua persoana nu scot din buzunar mai mult de 200 de lei, pentru o zi de plaja. Costurile cresc pe masura ce ne apropiem de zona sezlongurile. Pretentii sunt si ele mai mari, asa ca banii se duc mai repede. Confortul e un lux, pe litoral. Aici nu se mai bea bere la cinci lei, ci coktail-uri.

15 lei costa un sezlong, in timpul saptamani si 20 de lei in weekend.

Spre baldachine, preturile cresc, dar nu mai conteaza. Aici, turistii nu mai calculeaza. Se plateste intre 40 si 60 de lei, doar pentru confortul din baldachin. Iar intr-o zona unde banii curg fara numar, la fel se intampla si cu bauturile scumpe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Litoralul e pentru toti in functie de buget