Antena Meniu Search
x

Litoralul, inundat de la Nord la Sud. Oamenii au fost nevoiţi să traverseze strada prin apă până la genunchi

A fost alertă de cod portocaliu şi pe litoralul Mării Negre. Din Constanţa până aproape de Mangalia, mai multe staţiuni au fost afectate de ploi.

Vezi și

A fost alertă de cod portocaliu şi pe litoralul Mării Negre. Din Constanţa până aproape de Mangalia, mai multe staţiuni au fost afectate de ploi. În anumite zone, maşinile au rămas blocate pe mijlocul drumului, oamenii au fost nevoiţi să traverseze strada prin apă până la genunchi, iar muncitorii s-au uitat neputincioşi la canalizările care nu au mai făcut faţă.

În lipsa unor măsuri concrete luate de autorităţi, centrul oraşului Tuzla se inundă după fiecare ploaie. 

A plouat doar o oră, dar a fost suficient cât să inunde staţiunile de pe litoral. Din Constanţa până în Neptun, au căzut chiar şi 35 de litri de apă pe metru pătrat. Cea mai afectată a fost comuna Tuzla.

În centru, apa pe şosea şi trotuare a ajuns chiar şi la 20-30 de centimetri. 

În Mangalia turiştii fac plajă şi nu e niciun nor pe cer. Dar vremea rea de astăzi de pe mare s-a putut observa la mal. Furtuna de astăzi a adus o cantitate foarte mare de alge, aici pe plaja din Mangalia, oamenii spun că abia pot intra în apă, iar mirosul este unul deranjant. 

Vreme cu vânt şi precipitaţii va fi, pe litoralul Mării Negre, până luni. De marţi, însă, vara îşi reintră în drepturi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Litoralul, inundat de la Nord la Sud. Oamenii au fost nevoiţi să traverseze strada prin apă până la genunchi