Antena Meniu Search
x

A opta zi de proteste în Piaţa Victoriei. 6.000 de oameni au cerut demisia Guvernului Grindeanu

Peste două mii de oameni s-au adunat în Piaţa Victoriei din Capitală, unde huiduie, fluieră şi scandează: "Demisia!", "Hoţii", "DNA să vină să vă ia". Circulaţia se desfăşoară normal, iar majoritatea maşinilor care trec prin zonă claxonează în semn de susţinere pentru manifestanţi.

LIVE VIDEO A opta zi de proteste în Piaţa Victoriei. Mii de oameni strigă pentru demisia Guvernului Grindeanu

Mii de oameni s-au adunat în Piaţa Victoriei din Capitală, unde huiduie, fluieră şi scandează: "Demisia!", "Hoţii", "DNA să vină să vă ia". Circulaţia se desfăşoară normal, iar majoritatea maşinilor care trec prin zonă claxonează în semn de susţinere pentru manifestanţi.

Update ora 22.50: Protestul din Piața Victoriei s-a încheiat. Înainte de a pleca, sutele de manifestanți rămași au cântat imnul național, informează News.ro. Televiziunile au surprins în direct și o Horă a Unirii, făcută de circa 100 de persoane. În total, la mitingul de marți, au fost aproximativ 6.000 de protestari, un număr mai mic față de protestul de luni seară.

Update ora 21.45: Protestul din Piața Victoriei continuă. Miile de manifestanți au scandat "Demisia", PSD, ciuma roşie", "Anticipate". Demonstranţii au cântat în cor "Imnul golanilor", cântecul-simbol al protestelor din 1990, din Piaţa Universităţii şi şi-au aprins lanternele telefoanelor mobile, transmite News.ro.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Update 21.17: Sunt peste 6.000 de protestatari în faţa Guvernului.

În Piaţa Victoriei din Bucureşti oamenii continuă să vină. Demonstranţii s-au adunat chiar în centrul pieţei, fără să a afecta circulaţia rutieră din zonă.

Pe pancartele protestatarilor se putea citi: "Vrem în România, nu în Ro-hoţia", "Mergem până la capăt", "Refuz acest abuz", "Data viitoare, hai la votare", "Oamenii nu v-au votat să legalizaţi hoţia".

Mulţi dintre demonstranţi şi-au aprins lanternele telefoanelor mobile.

În cele şapte zile de prostet, numărul record de manifestanţi a fost atins duminică, peste 280.000 de oameni protestând în Piaţa Victoriei chiar în ziua în care Guvernul a abrogat Ordonanţa de Urgenţă privind codurile penale.

Oamenii au spus că nu vor renunţa la proteste, pentru că Guvernul a minţit, a făcut un abuz adoptând o ordonanţă de urgenţă pentru a schimba prevederi din codurile penale, în beneficiul unor politicieni, trebuie să răspundă pentru ce a făcut şi să îşi dea demisia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » A opta zi de proteste în Piaţa Victoriei. 6.000 de oameni au cerut demisia Guvernului Grindeanu