Antena Meniu Search
x

Bărbat din Alba teafăr şi nevătămat după ce a trecut locomotiva peste el

Un bărbat din Alba va trăi să povestească nepoţilor cum a trecut o locomotivă peste el şi a scăpat nevătămat. Bărbatul a ieșit la o plimbare noctură printre șinele de tren, a observat prea târziu o locomotivă care se îndrepta spre el cu viteză şi încercând să fugă, s-a împiedicat şi a căzut pe şine.

A trecut locomotiva peste el, dar a scăpat nevătămat

Un bărbat din Alba va trăi să povestească nepoţilor cum a trecut o locomotivă peste el şi a scăpat nevătămat.

Bărbatul a ieșit la o plimbare noctură printre șinele de tren, a observat prea târziu o locomotivă care se îndrepta spre el cu viteză şi încercând să fugă, s-a împiedicat şi a căzut pe şine.

A trecut locomotiva peste el, dar a scăpat nevătămat

Potrivit ISU Alba, în jurul orei 20:00, garda Blaj intervenea cu o autospecială și o ambulanță SMURD la un accident feroviar în gara CFR Valea Lungă, accidentul fiind anunțat cu o posibilă victimă. 

Un bărbat, care s-ar fi aflat în stare de ebrietate, a încercat să treacă șinele de tren, fără să observe o locomotivă care venea înspre el.  Când a observat locomotiva a încercat să fugă din calea ei dar s-a împiedicat și a căzut între șine. Aceasta a trecut pe deasupra bărbatului și l-a atins uşor la nivelul capului.

Potrivit ISU Alba, victima prezenta leziuni ușoare la nivelul capului, dar a fost transporat la spitalul din Blaj pentru mai multe investigații medicale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Bărbat din Alba teafăr şi nevătămat după ce a trecut locomotiva peste el