Antena Meniu Search
x

Lovitură de teatru în procesul în care Cristian Cioacă este acuzat de moartea Elodiei

Expertizele cerute chiar de el în instanţă se întorc acum împotriva lui. Specialiştii au stabilit pentru a doua oară, că sângele găsit în locuinţă aparţinea Elodiei, iar uniforma din râpă, lui Cioacă.

Vezi și

 ADN-ul fostei avocate a fost găsit şi pe alte lucruri descoperite în râpa de lângă Râşnov. Pus în faţa noilor veşti, lui Cioacă i-a pierit zâmbetul.

Cu speranţă sau fără, Cristian Cioacă a venit la Curtea de Apel Piteşti singur, fără niciun avocat. Mai serios ca de obicei. A stat pentru prima dată după mult timp, faţă în faţă cu fosta sa soacră. Dar nu s-au privit în ochi. Şi nici nu şi-au vorbit.

Cioacă a renunţat la zâmbetul sarcastic. Mai ales că a aflat că refacerea expertizelor, cerută chiar de el, nu-i este favorabilă.

Doar o parte dintre probe au mai putut fi reexpertizate. Specialiştii au stabilit că sângele găsit pe uşa din dormitor îi aparţinea Elodiei. Profilul ADN al fostei avocate a fost regăsit şi sub şipca de la pragul uşii.

Medicii legişti spun că uniforma de poliţist ridicată din râpa de lângă Râşnov îi aparţine lui Cristian Cioacă. Iar celelalte lucruri găsite de criminalişti lângă uniformă sunt ale Elodiei.

Despre probele din râpă Cioacă nu a spus niciodată prea mult. Refacerea testelor a costat Ministerul Justiţiei 20 de mii de lei. Dacă poliţistul va fi găsit vinovat, el ar putea suporta şi costurile refacerii expertizelor.

Familia Elodiei susţine că poliţistul încearcă prin toate modalităţile să se bucure cât mai mult timp de libertate. Cioacă a cerut o amânare, pe motiv că avocatul său participă la un alt proces. Şi a obţinut-o.

Următorul termen va avea loc pe 25 martie. Dacă avocatul lui Cristian Cioacă nu va putea participa la proces, poliţistul va fi reprezentat de un apărător din oficiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Lovitură de teatru în procesul în care Cristian Cioacă este acuzat de moartea Elodiei