Antena Meniu Search
x

Lumânările au devenit cel mai căutat accesoriu pentru casă

Lucrate manual, cu esenţe de parfum italian şi gravate cu aur de 24 de karate. Ingredientele se aleg atent şi în măsuri exacte, ca la prăjituri.

la 07.11.2018, 22:38
Vezi și

Lucrate manual, cu esenţe de parfum italian şi gravate cu aur de 24 de karate. Ingredientele se aleg atent şi în măsuri exacte, ca la prăjituri. Iar atunci când sunt aprinse, pe lângă mirosul îmbietor cu arome surprinzătoare, lumânările au şi efecte speciale.

Ca şi în prepararea prăjiturilor, pentru lumânări se adaugă ingrediente atent alese, într-o anumită măsură. Iar specialiştii spun că pentru fiecare sezon există de asemenea tendinţe.

Lumânările clasice au fost înlocuite de cele care au efecte speciale. Fitilul tradițional este înlocuit cu lemn de santal. Când arde parcă auzi lemnele care trosnesc în şemineu. Iar pentru miros se folosesc esenţe de parfum de lux.

Şi pe piaţa din România, cererea de lumânări pentru interiorul casei este în creștere. Iar magazinele au o ofertă largă.

Cemil Hasturk - reprezentantul unui magazin: Având în vedere că urmează perioada sărbătorilor cred că şi lumânările pot fi un cadou ideal. Conţin uleiuri esenţiale, din ingrediente naturale, ceea ce e foarte interesant pentru că nu sunt ca toate lumânările de pe piaţă. Au un miros foarte puternic şi foarte special, miros a natural.

Lumânările negre sunt în trend în această perioadă din an, dar şi cele gravate cu aur de 24 de karate.

Cemil Hasturk - reprezentantul unui magazin: Preţurile pornesc de la 400 de lei şi ajung până 800. Ca sfat, pentru o ardere corectă, noi recomandăm ca la prima ardere să le lăsăm în jur de 3 ore, pentru a fi activate uleiurile esenţiale, iar la stingere pentru a evita fumul acela de ceară arsă, folosim capacul metalic.

Pentru o atmosferă cât mai relaxantă, specialiştii ne recomandă să alegem lumânările în funcţie de fiecare cameră. De exemplu, în baie putem opta pentru o lumânare cu miros de ciocolată sau de migdale, iar în baie - una cu aromă de lavandă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Lumânările au devenit cel mai căutat accesoriu pentru casă