Antena Meniu Search
x

OBSERVATOR SPECIAL: Lumea jucariilor Lego

Nu veti gasi foarte multi copii in lumea jucariilor Lego. Adultii sunt cei obsedati de piesele pe care le poti combina si cu care poti crea povesti intregi 3D. Cele mai frumoase lumi lego au fost expuse la Cluj

Vezi și

Daca va imaginati ca lumea Lego este foarte diferita fata de a noastra, va inselati. Cu suficienta imaginatie poti construi un oras care sa te enerveze la fel de mult precum cel in care traiesti.

O lume Lego poate fi distrusa si reconstruita din aceleasi piese. Doar aici poti transforma un oras precum Mizil intr-o baza spatiala. “E personalizata 100 la suta. Deci toate sunt creatii proprii. Piesele sunt adunate greu, destul de greu”, a spus Tony Tohaci, un impatimit al acestor piese.

Si daca nu ne place universul in care traim, putem sa ne facem unul nou. Poate ca jocul de Lego pare o copilarie pentru foarte multi oameni. Si, totusi, undeva intr-un colt de suflet, toti ii invidiaza pe cei care au timp sa evadeze in lumile de jucarie. “E o pasiune din anii ’90,de cand s-au deschis granitele cu Ungaria si le-am gasit intr-o punga in pod. Si le-am pus unele peste altele”, a mai afirmat Tohaci.

Sa nu va ganditi acum ca acesti adulti se joaca toata ziua pe calculator si se uita la desene animate. Unii chiar au joburi foarte serioase si asculta Rammstein.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » OBSERVATOR SPECIAL: Lumea jucariilor Lego