Antena Meniu Search
x

Căsnicia de şapte ani s-a încheiat! Acum, urmează bătaia pe averea lui Boureanu

S-au iubit, s-au căsătorit, acum divorţează. Omul de afaceri Cristian Boureanu şi fotomodelul Valentina Pelinel au recunoscut că mariajul lor este încheiat şi că au depus actele pentru divorţul oficial

Vezi și

Au salvat aparenţele până în ultimul moment. Când despărţirea a devenit, însă, iminentă, omul de afaceri a dat cărţile pe faţă şi a făcut anunţul oficial pe o reţea de socializare. Divorţează de Valentina Pelinel.

Viaţa i-a dus pe drumuri diferite. Şi nu pot merge împreună mai departe. Păreau a fi cuplul perfect. El, un tânăr om de afaceri, ea un fotomodel de succes.

Lapte şi miere a curs pentru ei şi în ultimii şapte ani. Timp în care s-au afişat mereu împreună şi-au împăţit tot. Acum, urmează partajul. Potrivit declaraţiilor de avere, Cristian Boureanu este proprietarul mai multor terenuri, deţine o colecţie de obiecte de argint estimată la 45.000 de euro, ceasuri şi bijuterii în valoare de 380.000 de euro şi pachete de acţiuni la cinci firme.

În ultimii ani a pierdut, însă, procese cu mai multe bănci şi a fost executat pe bandă rulantă. În unele cazuri şi Valentina a fost prinsă la mijloc. Ea a câştigat, în 2012, 36.000 de dolari din marketing şi PR şi 40.000 de dolari din închirierea apartamentului ei de la New York.

Cristian Boureanu este la al doilea divorţ. Prima soţie l-a parasit imediat după nuntă pentru naşul lor de cununie. Iar despre Valentina Pelinel presa a speculat că ar fi avut o aventură cu omul de afaceri Cristian Borcea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Căsnicia de şapte ani s-a încheiat! Acum, urmează bătaia pe averea lui Boureanu