Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Luptă pe averea Mărioarei Zăvoranu

După ce a purtat zeci de războaie cu mama sa, Oana a continuat lupta cu fratele vitreg al Mărioarei Zăvoranu. O luptă pentru o avere uriaşă, pe care şi-o doreşte de ani! I-a scris cuvinte grele unchiului, ieri, într-un mesaj.

de Redactia Observator

la 19.04.2015 , 19:44

După ce a purtat zeci de războaie cu mama sa, Oana a continuat lupta cu fratele vitreg al Mărioarei Zăvoranu. O luptă pentru o avere uriaşă, pe care şi-o doreşte de ani! I-a scris cuvinte grele unchiului, ieri, într-un mesaj. 

Iar azi, paznicii l-au ţinut minute bune la porţile cimitirului. Asta cu toate că, înainte de moarte, mama sa a iertat-o şi i-a transmis că-i lasă tot ce a strâns. Fără testament!

Numele lui e Gheorghe Radu. Sora vitregă îl poreclise, cu dragoste, Gigicu. I-a stat alături Mărioarei Zăvoranu în ultimele luni de viaţă. E cel care i-a administrat şi afacerile. Şi, totodată, duşmanul de moarte al Oanei.

Vezi și

"Gigi, să nu îţi mai permiţi în viaţa ta să mai dai tu semnături în locul meu.Tu nu eşti decât un străin care ai sperat ceva, dar îţi iau tot. Ai să înveţi să munceşti pentru că toată viaţa ai stat ca un trântor pe spatele Marianei, sperând bani."

L-a invocat de mai multe ori şi când a refuzat să îşi viziteze mama, aflată pe patul de moarte. Iar ieri, i-a promis că îl scoate cu bodyguarzii din cimitir, dacă vine la înmormântare. Paznicii l-au şi ţinut, minute în şir, pe fratele Mărioarei şi pe soţia acestuia la poartă. Până când mulţimea s-a dezlănţuit.

Oana este descătuşată în acest moment pentru că de ani de zile îşi doreşte un singur lucru averea.în acest moment nu se mai poate opune nimeni în viaţă să obţină averea doar un posibil testament al Marioarei Zăvoranu.

Se va afla în curând. Deşi, cu câteva zile înainte să se stingă, Mărioara Zăvoranu declara că nu are de ce să-şi facă testament, că şi-a iertat fiica, şi că toţi banii din conturi şi restul de proprietăţi îi vor rămâne ei.

Averea Mărioarei Zăvoranu se ridică la câteva zeci de milioane de euro. Avea vila din Afumaţi, care valorează peste 300 de mii de euro, un cimitir, un depozit, mai multe spaţii comerciale şi câteva apartamente în zone bune din Capitală pentru care ar fi câştigat lunar în jur de zece mii de euro, doar din chirii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Luptă pe averea Mărioarei Zăvoranu