Antena Meniu Search
x

Lupta pe înmormântare pentru averea decedatei

Corpul neînsufleţit al unei bătrâne zace de două săptămâni la morga Spitalului Judeţean din Suceava. Problema nu este că nu are cine să o înmormânteze, ci dimpotrivă. Două familii se ceartă, nu oricum, ci în instanţă pentru acest drept.

Vezi și

 Acum să nu ne gândim că vorbim de buni samariteni. Miza e alta. Destul de consistentă. Averea rămasă de pe urma răposatei. O casă şi mai multe suprafeţe de teren. În total, aproape două hectare de teren.

Teodora Pavăl a murit la 73 de ani. La casa ei e pus doliul deasupra uşii de la intrare. De două săptămâni. Tot de atâta timp zace şi trupul ei la morgă. Femeia nu avea copii iar soţul murise şi el de multă vreme. Dar nu ducea lipsă de moştenitori.

Iar spitalul nu ştie cui să îl dea. La câţiva metri distanţă de morgă, pe hol, moştenitorii se luptă - în vorbe şi documente.

De fapt, toţi urmăresc averea femeii. Aşezată pe bancă, prima cu aceste drepturi, încă din 2002, doamna Corina îi contestă pe cei din urmă. Ea a făcut prima contractul de vânzare cumpărare.

Dar pentru victimă nu ar fi fost destul. Acum un an a făcut un alt act, pe aceleaşi bunuri, de această dată sub formă de testament.

Scandalul dintre cele două tabere e abia la început. Cine are dreptate vor stabili până la urmă judecătorii. Dar până la o hătărâre în tribunal, trupul femeii rămâne la morgă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri sociale » Lupta pe înmormântare pentru averea decedatei