Antena Meniu Search
x

Luptător într-un scaun cu rotile

De opt ani nu poate să meargă, dar nimic nu îl impiedică să trăiască intens.După un salt cu paraşuta şi un zbor cu parapanta, George Baltă a experimentat rolul de copilot, în ziua de debut a Raliului Harghitei.

Vezi și

De opt ani nu poate să meargă, dar nimic nu îl impiedică să trăiască intens. După un salt cu paraşuta şi un zbor cu parapanta, George Baltă a experimentat rolul de copilot, în ziua de debut a Raliului Harghitei.

Ţintuit într-un scaun cu rotile în urma unei accidentări la un antrenament de rugby, George plachează, acum, piedicile vieţii.

George a făcut rugby de performanţă până acum opt ani, când, la un antrenament, a suferit un accident care i-a afectat coloana vertebrală. Accidentarea nu i-a doborât ambiţia. Riscă să o facă, însă, lipsa unui scaun rulant adaptat nevoilor lui. Printre cei care vor să-l ajute se numără şi colegul nostru, Daniel Osmanovici.

Daniel aleargă la Maratonul Bucureşti, alături de cinci prieteni, pentru a-l ajuta pe George. Oricine doreşte să facă, o donaţie, poate să acceseze site-ul sport la orice varsta. galantom. ro. Donaţiile vor ajunge automat în contul lui George.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Luptător într-un scaun cu rotile