Antena Meniu Search
x

Machiajul perfect de Crăciun

Zilele de Crăciun sunt prilejul perfect pentru o revedere cu rudele şi prietenii. Aşa că este normal ca fiecare femeie să îşi dorească să arate impecabil şi să creeze o bună impresie

Vezi și

Zilele de Crăciun sunt prilejul perfect pentru o revedere cu rudele şi prietenii. Aşa că este normal ca fiecare femeie să îşi dorească să arate impecabil şi să creeze o bună impresie. 

Primul pas este alegerea unui machiaj potrivit, care să facă memorabilă orice apariţie. Şi deşi vorbim despre o ocazie specială, cheia succesului este şi de această dată naturaleţea.

Alegerea ţinutei şi a machiajului pentru vizitele de Crăciun pot fi o mare provocare pentru o femeie. În realitate, un machiaj potrivit ocaziei poate fi realizat dacă se ţine cont de câteva trucuri simple.

Primul pas este aplicarea fondului de ten, dar numai după ce faţa este bine hidratată cu o cremă. Un anticearcăn fluid, cu o nuanţă puţin mai deschisă decât cea a fondului de ten acoperă cu succes cearcănele. După care, se trece la pasul următor.

Odată aplicate corecturile, se poate începe machiajul ochilor. Un fard deschis la culoare aplicat pe colţul intern al ochiului şi pe arcadă, va da luminozitate privirii. Pentru un efect de profunzime este potrivit un fard mai pigmentat.

Machiajul este completat prin aplicarea unui ruj într-o nuanţă naturală de roz pal. Specialistul recomandă ca în sezonul rece, când buzele au tendinţa de a se usca, să fie folosite rujurile puternic hidratante.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Machiajul perfect de Crăciun