Antena Meniu Search
x

Madalina Secuianu, tatuaj pentru iubitul arestat

Logodnicul fotomodelului Madalina Secuianu, arestat de Ziua Indragostitilor, ramane dupa gratii inca 29 de zile. Spre disperarea iubitei lui, care il vrea acasa. Tanara si-a tatuat chiar pe spate un mesaj-confesiune pentru iubitul arestat, care sa dainuiasca vesnic.

Vezi și
Fotomodelul Madalina Secuianu și-a facut un tatuaj pe care sa i-l arate iubitului la vizita la arest. Acuzat de jaful de pe autostrada A1, acolo unde un patron a fost praduit de 22 de kilograme de aur, cel cu care urma sa se casatoreasca fotomodelul, imparte celula de arest cu fratele lui si un alt arestat. Le-a cerut judecatorilor sa il puna in libertate pe motiv ca ar fi nevinovat.

"Iubirea invinge tot" isi spune fotomodelul Madalina Secuianu, al carei logodnic a ajuns dupa gratii de Ziua Indragostitilor. Ca sa fie mai convingatoare, tanara si-a tatuat juramantul de credinta pe corp. Astfel incat, iubitul ei sa-l poata vedea, de fiecare data, cand il viziteaza in arest. Si va mai avea ocazia, pentru ca judecatorii i-au prelungit mandatul cu 29 de zile.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Madalina Secuianu, tatuaj pentru iubitul arestat