Madalina Secuianu, tatuaj pentru iubitul arestat

Publicat: 12.03.2013, 16:24.
Actualizat: 12.03.2013, 16:43

Logodnicul fotomodelului Madalina Secuianu, arestat de Ziua Indragostitilor, ramane dupa gratii inca 29 de zile. Spre disperarea iubitei lui, care il vrea acasa. Tanara si-a tatuat chiar pe spate un mesaj-confesiune pentru iubitul arestat, care sa dainuiasca vesnic.

Fotomodelul Madalina Secuianu și-a facut un tatuaj pe care sa i-l arate iubitului la vizita la arest. Acuzat de jaful de pe autostrada A1, acolo unde un patron a fost praduit de 22 de kilograme de aur, cel cu care urma sa se casatoreasca fotomodelul, imparte celula de arest cu fratele lui si un alt arestat. Le-a cerut judecatorilor sa il puna in libertate pe motiv ca ar fi nevinovat.

"Iubirea invinge tot" isi spune fotomodelul Madalina Secuianu, al carei logodnic a ajuns dupa gratii de Ziua Indragostitilor. Ca sa fie mai convingatoare, tanara si-a tatuat juramantul de credinta pe corp. Astfel incat, iubitul ei sa-l poata vedea, de fiecare data, cand il viziteaza in arest. Si va mai avea ocazia, pentru ca judecatorii i-au prelungit mandatul cu 29 de zile.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.