Antena Meniu Search
x

Maestrul Radu Beligan a lansat volumul "Intre acte "

Maestrul Radu Beligan a lansat o noua carte, in cadrul unui eveniment emotionant, la care au participat zeci de admiratori ai artistului. I-a stat alaturi actorul si bunul sau prieten, Marin Moraru, care a avut lacrimi in ochi pe tot parcursul manifestarii.

Vezi și

Asa a ales maestrul Radu Beligan sa lanseze o noua carte. La brat cu prietenii, sub ochii sutelor de oamenii veniti sa-l incurajeze si sa-i soarba cuvintele scrise sau rostite. "Intre acte" se numeste lucrarea artistului si este inchinata copiiilor lui. O culegere de observatii pe care actorul si regizorul Radu Beligan le-a adunat intr-o viata.

“E excelenta absoluta nu numai in arta, ci si in felul in care traieste, gandeste. E stil, e clasa, e mult peste orice artist”, a delcarat Oana Pellea.

Oana Pellea, Vasile Muraru, George Motoi sunt doar cateva nume mari ale teatrului care i-au stat alaturi astazi omului pe care il admira ca pe un mentor.

“De Radu Beligan sunt legat asa pentru ca m-a angajat la Teatrul National. Un om rafinat, deosebit, cu un spirit de observatie nemaipomenit. A fost un director extraordinar si noi toti regretam plecarea lui”, a precizat actorul George Motoi.

“De cate ori ma intalnesc cu maestrul Beligan este un moment istoric. Pentru ca dumnealui reprezinta istoria teatrului romanesc”, a spus si Vasile Muraru.

La 95 de ani, cu mana tremuranda, Radu Beligan s-a dedicat, ca intotdeauna, publicului. A semnat, minute intregi, prima pagina a cartii, pentru zeci de adimiratori. A avut nevoie de cateva momente de pauza, ca sa-si traga sufletul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Maestrul Radu Beligan a lansat volumul "Intre acte "