Antena Meniu Search
x

Magda Catone a renuntat sa-si tarasca sotul, post mortem, prin instante

La patru luni de la moarte, linistea pare ca se asterne, in sfarsit, in familia lui Serban Ionescu. Magda Catone a renuntat sa-si tarasca sotul, post mortem, prin instante. Si-a retras plangerea prin care cerea ca actorul sa fie declarat incapabil de a se ingriji singur, asa ca procesul s-a incheiat.

Vezi și

Pe de alta parte, actrita nu se grabeste sa citeasca testamentul lasat Serban Ionescu. Nici pana acum nu a deschis succesiunea.

Steaua lui Serban Ionescu poate acum sa straluceasca linistita, fara sa mai fie umbrita de scandalurile din ultimele luni. Sotia sa a renuntat la toate procesele, inclusiv la cel in care cerea ca marele actor sa fie pus sub interdictie.

De departe cel mai important rol al lui Serban Ionescu a fost cel pe care l-a jucat in propria-i viata. Cu o cariera de invidiat, actorul a avut si o familie frumoasa si fericita. Pana la un moment dat, cand drumul celor doi soti s-a despartit.

Au fost zbucium si multe acuze. Si de o parte si de cealalta. Actorul a intentat divort, iar Magda Catone facea demersuri pentru a-si declara sotul incapabil de a se ingriji singur.

 Magda Catone imi arata zilnic neputinta mea, de parca dorinta acesteia ar fi sa ma sting pentru a scapa de o povara. Se pare ca neputinta mea o oboseste, aud mereu ca se trezeste de prea multe ori noaptea pentru nevoile mele, fapt ce ma face sa cred ca este satula de boala si neputinta mea”, a spus Serban Ionescu, in cererea de divort.

Grav bolnav, Serban s-a mutat intr-o vila din Otopeni, impreuna cu mama sa si Irina Lehan, despre care unii au spus ca i-ar fi fost iubita. Apropiatii actorului au povestit ca, pe patul de moarte, Serban Ionescu a tinut cu tot dinadinsul sa isi lase averea pe maini bune.

Magda Catone nu este prea curioasa de ce scrie in testamentul sotului ei. Nici pana acum nu a deschis succesiunea. In schimb, pare ca a ingropat securea razboiului cu soacra sa.

Sunt voci care spun ca mama regretatului actor ar fi trecut peste toate neintelegerile din ultima vreme si s-ar fi impacat cu nora ei, mai mult decat atat, s-ar fi mutat in blocul in care locuieste si Magda Catone.

Serban Ionescu s-a stins anul trecut, in noiembrie. Avea 62 de ani. L-a rapus o boala foarte grava: scleroza amiotrofica.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Magda Catone a renuntat sa-si tarasca sotul, post mortem, prin instante