Antena Meniu Search
x

Magda, un model de succes într-un scaun cu rotile

Nu mai poate merge de la 19 ani, dar asta nu o împiedică să-şi urmeze visul. La 31 de ani, Magda uimeşte pe podiumurile internaţionale de modă cu frumuseţea ei. Este model într-un scaun cu rotile.

Vezi și

 Nu mai poate merge de la 19 ani, dar asta nu o împiedică să-şi urmeze visul. La 31 de ani, Magda uimeşte pe podiumurile internaţionale de modă cu frumuseţea ei. Este model într-un scaun cu rotile. A vrut mereu să prezinte pentru mari designeri şi a reuşit. La fel a făcut şi cu visul de a deveni mamă. Acum, vrea să schimbe ceva în România, de care se simte dezamăgită.

La 19 ani, atunci când cariera ei în modelling lua avânt, a avut un accident de maşină. Au urmat luni întregi de luptă. Mai ales psihică. Când într-un final a venit acceptarea, Magda a hotărât să nu renunţe la visul ei.

Succesul în carieră i-a dat puterea să ajungă o femeie împlinită şi în viaţa personală. Rahella, fetiţa ei, are acum 6 ani. Rahella este la fel de frumoasă ca mama ei, dar preferă matematica. Inteligenţa emoţională este, însă, şi mai mare.

În România, Magda se loveşte de prejudecăţi. La fel cum se loveşte de borduri sau de şoferi de autobuz care nu opresc pentru ea. La New York sau la Milano, are prieteni care o aşteaptă mereu să se întoarcă.

Magda încearcă acum să ajute şi alte femei să-şi depăşească limitele. Le oferă şansa să defileze pentru creatori mari şi încrederea să-şi trăiască viaţa din plin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Magda, un model de succes într-un scaun cu rotile