Antena Meniu Search
x

Mai nou, kilogramele în plus nu se mai topesc, se îngheaţă!

La minus 10 grade, grăsimea este distrusă şi eliminată definitiv, printr-o metodă revoluţionară: criolipoliza. Actriţa Ioana Ginghină a acceptat provocarea şi s-a lăsat îngheţată, de dragul frumuseţii.

Vezi și

La minus 10 grade, grăsimea este distrusă şi eliminată definitiv, printr-o metodă revoluţionară: criolipoliza. Actriţa Ioana Ginghină a acceptat provocarea şi s-a lăsat îngheţată, de dragul frumuseţii.

În timpul iernii, toţi ne ferim de frig. Dar, surprinzător, gradele cu minus sunt o armă în lupta împotriva kilogramelor. Nu e nevoie de ore petrecute în ger, ci de o vizită la salon. Criolipoliza este o tehnologie nouă, non-invazivă, care îngheaţă şi apoi elimină natural celulele grase. 

-Este un tratament care ne ajută să slăbim localizat, să distrugem practic ţesutul adipos în exces. Ce producem prin criolipoliză? O moarte programată a celulei. 

Criolipoliza se bucură de mare succes în clinicile europene.  În vogă a început să fie şi la noi. Actriţa Ioana Ginghină este una dintre "fanele" acestei metode. 

Pe acelaşi subiect

-Îmi place să am grijă de mine, pentru că aşa ar trebui să fie toate femeile. Suntem şi mame, şi soţii şi avem şi alte joburi, aşa că merităm şi noi, din când în când, un răsfăţ. Marea greşeală a doamnelor este că se trezesc în mai-iunie că vor să fie slabe. Şi atunci e cam târziu. 

Practic, prin criolipoliză, grăsimea este îngheţată la temperaturi de până la minus 10 grade Celsius. Celulele adipoase mor şi sunt apoi eliminate treptat prin ficat.  Tocmai de aceea, rezultatele finale se văd în timp. 

-Şedinţele de tratament se fac la interval de o lună, tocmai în ideea în care să avem timp să eliminăm ceea ce se distruge. 

-Chiar dacă ai o alimentaţie sănătoasă şi chiar dacă mergi la sală, ai nevoie şi de aceste aparate ca să te facă să arăţi bine în pielea ta. Că practic despre asta-i vorba.

Una rece, una caldă. Când nu apelează la criolipoliză, Ioana Ginghină trece la extrema cealaltă. 

-Putem să slăbim foarte eficient şi la cald. Tot efectul produsului este potenţat practic de căldura emanată, fie de o termocuvertă, fie de o capsulă. Acestea se încălzesc la o anumită temperatură şi grăbesc toate procesele, fie de detoxifiere, fie de slăbire ale organismului. 

Şocul termic, completat de împachetări speciale, ajută la detoxifierea şi catifelarea pielii. 

-Ceea ce vom realiza cu ajutorul acestei măşti practic este un tratament cu efect intens anticelulitic. 

Statisticile arată că, în mediul urban, vizita la salon a devenit o obişnuinţă. Peste jumătate dintre orăşeni se răsfaţă frecvent prin tratamente de înfrumuseţare. Cel mai adesea, femeile, într-un procent de 70%. Doar un sfert dintre clienţii saloanelor sunt bărbaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Mai nou, kilogramele în plus nu se mai topesc, se îngheaţă!