Antena Meniu Search
x

Maidanezii din România, în bordelurile din străinătate

Maidanezii din România chiar au ajuns în bordelurile din străinătate. O confirmă presa din Germania care prezintă mărturia incredibilă a unei femei.

Vezi și

Maidanezii din România chiar au ajuns în bordelurile din străinătate. O confirmă presa din Germania care prezintă mărturia incredibilă a unei femei. 

În România, câinii fără stăpân se dovedesc o afacere extrem de profitabilă, au aflat, cu o cameră ascunsă, reporterii Observator. Mii de patrupede ies din ţară, anual. Hingherii arată cu degetul spre adăposturile clandestine unde animalele ar fi crescute special pentru export.

Este reacţia îngrijitoarei de la un adăpost clandestin de maidanezi când vede camera de filmat. Nu vrea să vadă nimeni ce se ascunde în spatele gardului înalt. Sute de câini în condiţii improprii, neîregistraţi, nesterilizaţi şi fără microcip.

În Bucureşti, în lista noastră acum se află 8 astfel de adăposturi clandestine, iar în afara Bucureştiului sunt încă 16. Autorităţile au descoperit cum sunt ţinute şi crescute animalele abia după ce au văzut imagini filmate cu ajutorul unei drone.

Ei încasează aproximativ 400-450 de euro per câine dus la destinaţie, marja lor de profit fiind între 100-150 de euro.

Potrivit hingherilor, în anul 2014, din acest adăpost ar fi părăsit ţara aproximativ 5 mii de câini, 600 doar în luna decembrie.

În total, 20 de mii de animale ar fi părăsit anul trecut ţara cu. buletin de Bucureşti. Iar hingherii spun că doar o mică parte au fost daţi spre adopţie.

Sunt folosiţi în diverse scopuri, fie ele medicale, fie ele spirituale.

Inclusiv zoofilie. O femeie din Germania a povestit cum a plătit 250 de euro pentru a salva un animal dintr-un bordel. Nici după şase luni câinele nu vroia să iasă din casă, din cauza traumelor.

Din estimările reprezentanţilor ASPA, în ultimul an, adăposturile ilegale ar fi încasat, în medie, 6 milioane de euro din donaţiile oferite de europeni.

La ureche, ne-a ajuns această intenţie de a repopula Bucureştiul şi atunci facem tot posibilul să-i monitorizăm.

Potrivit cifrelor oficiale, în luna ianuarie doar 84 de oameni au ajuns la Institutul Matei Balş după ce au fost muşcaţi de animale fără stăpân. De 100 de ori mai puţini ca acum un an. Estimativ, în Capitală au mai rămas 4 mii de maidanezi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Maidanezii din România, în bordelurile din străinătate