Antena Meniu Search
x

Amenzi de până la 1000 de lei pentru proprietarii de mașini care fac asta!

Adio, târguri auto la colţ de stradă. Poliţiştii locali vor să cureţe trotuarele de maşinile scoase la mezat. Sute de şoferi îşi pun autoturismele la vânzare pe marginea drumului

Vezi și

Adio, târguri auto la colţ de stradă. Poliţiştii locali vor să cureţe trotuarele de maşinile scoase la mezat. Sute de şoferi îşi pun autoturismele la vânzare pe marginea drumului. 

De vânzare! Scrie mare pe sute de maşini parcate în Capitală. Sunt cartiere în care există deja locuri cunoscute pentru micile târguri.

Normal nu prea e ce se întâmplă aici. Am văzut şi în partea aia, am crezut că plătesc ceva.

Se interzice expunerea spre vânzare a autovehiculelor în alte locuri decât cele permise cum ar fi târguri, showroom-uri, locuri special amenajate. Numai într-un sector al Capitalei, 250 de proprietari au primit somaţii din partea poliţiştilor.

În 24 de ore trebuie să îndepărteze toate înscrisurile prin care atestă expunerea spre vânzare. Altfel, amenda pleacă de la 500 de lei şi se opreşte la 1.000. Unii vânzători au găsit soluţii.

Aparent, proprietarul aceste maşini nu încalcă nici într-un fel legea pentru că nicăieri nu scrie de vânzare. Însă, oricine sună la acest număr de telefon, afişat în parbriz, va afla cât costă autoturismul.

Şi străzile din Târgu Mureş sunt pline de maşini de vânzare. Chiar dacă reglementările locale spun că-ţi poţi face reclamă doar într-un spaţiu autorizat.

În Capitală, doar în trei sectoare, expunerea spre vânzare la colţ de stradă este interzisă. În sectoarele 1, 2 şi 5, proprietarii sunt traşi la răspundere doar dacă maşinile încurcă pietonii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Amenzi de până la 1000 de lei pentru proprietarii de mașini care fac asta!