Antena Meniu Search
x

Video Mallurile, ultima şansă pentru cei care încă nu au cumpărat cadourile de Crăciun. Cozi uriaşe în magazine, cu doar câteva ore înainte de închidere

Mallurile sunt azi ultima frontieră pentru cei care nu au pus incă nimic sub brad, au uitat să cumpere un anumit cadou sau pur şi simplu nu au avut timp. Misiunea lor va fi contra cronometru acum, când cele mai multe magazine şi-au scurtat programul în Ajun.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 24.12.2021, 17:48

Vezi și

Cea mai mare aglomeraţie este la magazinele de jucării, la cele care vând decoraţiuni şi la cosmetice. În plus, să găseşti un loc de parcare la acum, cu mai puţin de o oră până la închidere este o adevărată aventură. Bătălia finală se dă dincolo de casele de marcat. Ies în continuare oameni cu coşurile pline, semn că mai au totuşi ceva de cumpărat pentru masa de Crăciun.

Cumpărăturile sun de altfel un sport naţional la români. Ne place, şi ştim asta, să avem de toate şi chiar puţin peste. Banane, bere, decoraţiuni de Crăciun, legume, tot ce trebuie pentru o masă îmbelşugată, asta am văzut în coşurile românilor.   

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Mallurile, ultima şansă pentru cei care încă nu au cumpărat cadourile de Crăciun. Cozi uriaşe în magazine, cu doar câteva ore înainte de închidere