Antena Meniu Search
x

Mărturia cutremurătoare a unei mame care şi-a privit fiica murind în dureri cumplite, din cauza cancerului. "Mi-am luat adio de la ea de 7 ori"

O femeie de doar 31 de ani a murit în chinuri cumplite din cauza cancerului. Timp de 4 zile, tânăra a trăit dureri greu de închipuit, calmantele adminsitrate nefăcându-şi efectul.

O femeie de doar 31 de ani a murit în chinuri cumplite din cauza cancerului care i-a fost fatal. Timp de 4 zile, tânăra a trăit dureri greu de închipuit, calmantele administrate nefăcându-şi efectul.

Familia sa i-a fost alături în toate aceste clipe de groază. Mama sa i-a stat la căpătâi până în ultima clipă şi a povestit că şi-a luat adio de 7 ori de la fiica sa. 

De fiecare dată când adormea şi credeau că în sfârşit calmantele îşi fac efectul, Fiona se trezea la scurt timp, urlând de durere.

Tânăra din Marea Britanie a decis să "moară cu demnitate" şi a optat pentru îngrijirea paliativă, nedorind să îşi împovăreze familia, ştiind că în urma stadiului foarte avansat al cancerului, starea sa de sănătate s-ar fi înrăutăţit considerabil.

Familia şi iubitul său au privit-o neputincioşi timp de 4 zile, cum agoniza din cauza durerilor cumplite.

“Cred că ne-am luat adio de cel puțin șase ori înainte ca Fiona să ne părăsească, în liniște. Când credeam că chinurile ei s-au încheiat, se trezea dn nou urlând de durere. A fost foarte greu de privit știind că nu o puteam ajuta. La un moment dat s-a trezit și mi-a spus că îi este sete, însă după ce a băut puțină apă mi-a zis răspicat să nu mai încerc să o țin în viață. A fost îngrozitor”, a declarat mama pacientei.

Sursa: Daily Mail

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Mărturia cutremurătoare a unei mame care şi-a privit fiica murind în dureri cumplite, din cauza cancerului. "Mi-am luat adio de la ea de 7 ori"