Antena Meniu Search
x

Mamă și fiică, terorizate într-o şcoală din Bucureşti

Problema copilului terorizat într-o şcoală din Bucureşti, caz prezentat de Observator în urmă cu o săptămână, a fost rezolvată. Cu noi jigniri, ameninţări şi lovituri.

Vezi și

 Problema copilului terorizat într-o şcoală din Bucureşti, caz prezentat de Observator în urmă cu o săptămână, a fost rezolvată. Cu noi jigniri, ameninţări şi lovituri. Mama care a reclamat abuzurile din sala de clasă a fost chemată la o şedinţă cu părinţii.

Mama a avut aceeaşi soartă cu fetiţa ei. După ce a făcut publice abuzurile şi neregulile din clasă, ceilalţi părinţilor s-au răzbunat pe ea. Sub pretextul unei şedinţe, mama a fost chemată la şcoală.

Echipa Observator a încercat să obţină punctul de vedere al conducerii şcolii. Conducerea şcolii a chemat poliţia sub pretextul că echipa Observator a intrat abuziv în şcoală.

Nici Inspectoratul Şcolar nu se grăbeşte să lămurească acuzele aduse de mama elevei de 9 ani. Inspectorii susţin că nu există nicio reclamaţie, recentă, scrisă la adresa învăţătoarei acuzate şi că aceasta are avizul psihologic valabil.

Şi ca să fie sigură că ce se întâmplă în sala de clasă rămâne în sala de clasă, învăţătoarea i-a întrebat şi verificat pe copiii de clasa a doua dacă au telefoane mobile la ei. Înregistrarea nu poate fi făcută publică pentru protecţia minorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Mamă și fiică, terorizate într-o şcoală din Bucureşti