Antena Meniu Search
x

Mama își dă sângele pentru fiica ei

Mama tinerei care se luptă pentru viaţă, după o sarcină extrauterină, a mers să doneze sânge. Monica are nevoie de transfuzii, pentru că a sângerat ore întregi fără ca medicii să observe

Vezi și

 Acum e în comă, dar vocea mamei a făcut-o să tresară şi să lăcrimeze. Tot printre lacrimi, familia fetei îl acuză de malpraxis pe medicul care a operat-o. Plângerea a ajuns până la Ministerul Sănătăţii. Iar ministrul a pornit ancheta la spital.

E o luptă cu moartea pentru fiica ei. Monica e în comă de aproape o săptămână, după o sarcină extrauterină şi trei operaţii extrem de riscante.

O lacrimă în care mama ei vede o speranţă. Ar da orice să-şi vadă fiica de 19 ani din nou cu zâmbetul pe buze. Deocamdată, şi-a dat sângele. Pentru Monica a donat toată familia ei.

Mama Monicăi arată cu degetul spre medicul care a operat-o de două ori. Doctorul de la Maternitatea Elena Doamna, din Iaşi, ar fi observat abia după 17 ore că fata pierde sânge.

Ca să trăiască, Monica are nevoie de un miracol. Şi de sânge. În timp ce familia ei se roagă pentru o minune, medicul acuzat de malpraxis a plecat în concediu. La maternitatea Elena Doamna e anchetă, după ce mama Monicăi a făcut o plângere la Ministerul Sănătăţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Mama își dă sângele pentru fiica ei