Antena Meniu Search
x

La doar 20 de ani, Teodora a fost răpusă de o infecţie luată din spital. Mama studentei nu caută vinovaţi, vrea doar ca tragedia să nu se mai repete

O infecţie contactată într-un spital din România i-a grăbit sfârşitul şi Teodorei, studenta la Drept de 20 de ani. Răpusă de durere, mama ei nu caută vinovaţi. Vrea doar ca tragedia să nu se mai repete.

Vezi și

O infecţie contactată într-un spital din România i-a grăbit sfârşitul şi Teodorei, studenta la Drept de 20 de ani. Răpusă de durere, mama ei nu caută vinovaţi. Vrea doar ca tragedia să nu se mai repete.

Între timp, la spitalul Elias, unitatea în care Teodora a luat cele două bacterii, lucurile nu par să se remedieze.

Pacienţilor li se fac perfuzii pe holuri. Tot pe holuri este depozitat şi instrumentarul, chiar în faţa secţiei de Terapie Intensivă.

Mama Teodorei a sperat până în ultima clipă într-o minune. Care nu a mai venit.

Organismul fiicei ei, măcinat de o infecţie luată în spital, a încetat să mai lupte. Mama ei vrea doar ca tragedia să nu se mai repete. 

Mama Teodorei îşi doreşte ca lumea să-şi amintirească de fiica ei aşa cum a trăit, nu de felul în care a plecat de lângă cei dragi. 

Tocmai de aceea familia ei este hotărâtă să continue şirul faptelor bune început de Teodora. Din banii rămăşi, vor să ajute studenţii cu o situaţie materială precară. 

La Facultatea de Drept, a doua casă a Teodorei, prietenii i-au adus un ultim omagiu. În holul central, un altar de flori şi de candele a fost ridicat în memoria tinerei.

La spitalul Elias, acolo unde Teodora ar fi contactat cele două bacterii, reporterii Observator au surprins astăzi scene uluitoare.

Instrumentarul medical, ambalat în cutii, este depozitat chiar în faţa secţiei de Terpaie Intensivă.

Mai mult, cadrele medicale nu au nicio problemă să mănânce pizza chiar în dreptul uşii de acces. Iar în secţia de Pneumologie, pacienţilor li se fac perfuzii tot pe holuri. 

Nici ieri şi nici astăzi, niciun reprezentant al spitalului nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » La doar 20 de ani, Teodora a fost răpusă de o infecţie luată din spital. Mama studentei nu caută vinovaţi, vrea doar ca tragedia să nu se mai repete