Antena Meniu Search
x

Mama tinerei ucise în accidentul de circulaţie provocat acum doi ani de fiul unui bancher din Bucureşti a cedat nervos

Mama tinerei ucise în accidentul de circulaţie provocat acum doi ani de fiul unui bancher din Bucureşti a cedat nervos astăzi, la judecată. I-a strigat cuvinte grele tânărului şi cere pedeapsa maximă pentru el. Şi rudele taximetristului care a pierit în acelaşi accident vor dreptate.

Vezi și

Familiile celor doi tineri care au fost ucişi în accident vor despăgubiri de peste 1,5 milioane de euro. Mai e puţin până la finalul procesului. Astăzi au fost audiaţi cei trei prieteni care îl însoţeau în seara fatidică pe băiatul de bani gata.

Mama Anei Nistor a cedat. Spune că din noiembrie 2011 nu mai are linişte. Fiica ei a murit fără nicio vină. Pleca dintr-un club din Bucureşti spre casă. Vroia să ia un taxi când totul s-a năruit.

Traian Andrei Andronie plecase dintr-un club împreună cu un prieten şi două fete. Băuse mult. A recunoscut tot timpu că a băut, dar spune că nu era beat.

În faţa Instanţei, prietenii lui Traian Andronie au susţinut că nu îşi mai amintesc multe amănunte din seara accidentului.

Una dintre fetele din maşină a mărturisit totuşi că fiul bancherului consumase alcool şi conducea cu viteză. N-a oprit nici la rugămintea pasagerilor, nici la semnalele unei patrule de Poliţie care a pornit în urmărirea lor.

Maşina lui Traian Andronie a izbit o altă maşină, care executa un viraj la stânga. Bărbatul care conducea este şi el ceretat pentru ucidere din culpă. A ricoşat apoi într-un taxi şi, în cele din urmă s-a oprit într-un copac.

La termenul următor, judecătorul va audia alţi martori care au fost de faţă în seara cumplitului accident. Urmează apoi ca Istanţa să decidă pedeapsa Inculpaţilor şi cuantumul daunelor cerute de rudele celor două victime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Mama tinerei ucise în accidentul de circulaţie provocat acum doi ani de fiul unui bancher din Bucureşti a cedat nervos