Antena Meniu Search
x

Managerul ROMATSA, Aurel Stanciu, și unul dintre liderii de sindicat aproape s-au luat la bătaie

Cei doi care se ceartă şi se îmbrâncesc sunt cei care supraveghează traficul aerian. Adică, responsabili cu siguranţa traficului aerian. Din cauza unui document care a ajuns în mâna sindicaliştilor, directorul Romatsa şi liderul de sindicat s-au îmbrâncit şi s-au certat pe holurile instituţiei

Vezi și

Cei doi care se ceartă şi se îmbrâncesc sunt cei care supraveghează traficul aerian. Adică, responsabili cu siguranţa traficului aerian. Din cauza unui document care a ajuns în mâna sindicaliştilor, directorul Romatsa şi liderul de sindicat s-au îmbrâncit şi s-au certat pe holurile instituţiei. 

Îmbrânceli şi ţipete pe holurile Romatsa. Managerul instituţiei, Aurel Stanciu şi unul dintre liderii de sindicat, Florin Diaconu, aproape că se iau la bătaie. Mărul discordiei este planul de management al companiei, care a fost smuls de sindicalist din mâinile directorului general.

Sindicaliştii ameninţă cu grevă generală. În 15 iulie, sindicaliştii ROMATSA au fost în grevă de avertisment, timp de două ore, perioadă în care a fost asigurat doar 33,3% din traficul aerian al unei zile obişnuite. Aceştia au 14 revendicări pe care le solicită în noul contract colectiv de muncă. Pe de altă parte, salariile sindicaliştilor nu sunt deloc de neglijat.intra carton De exemplu, Gabriel Tudorache care este controlor de trafic aerian câştigă 63 de mii de lei pe lună, iar soţia sa este remunerată cu 68 de mii de lei. Bine plătit este şi Florin Diaconu, care împreună cu soţia sa încasează aproape 80 de mii de lei. Deloc de neglijat este salariul unui director al insituţiei. 35 de mii de lei pe lună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Managerul ROMATSA, Aurel Stanciu, și unul dintre liderii de sindicat aproape s-au luat la bătaie