Antena Meniu Search
x

"Mâncătorul" de femei a fost arestat

Descoperire uluitoare la Rădăuţi, Suceava. La nouă ani după ce o serie de presupuse crime, violuri şi incesturi au şocat micul oraş din Moldova, anchetatorii au găsit mai multe rămăşiţe ale posibilelor victime: trei surori care se pare că au fost ucise de acelaşi om.

Vezi și

 Vasile Lavric, cunoscut şi drept mâncătorul de femei, a fost săltat în urmă cu puţin timp, după descoperirile făcute de poliţişti.

E cunoscut sub numele "mâncătorul" de femei. Vasile Lavric, din Rădăiţi a scăpat de cele trei femei din viaţa lui într-un mod pe care poliţiştii nu l-au descâlcit încă. Abia azi, anchetatorii au descoperit oase îngropate la atelierul auto din curtea părinţilor lui.

În trecut, bărbatul a fost acuzat de viol şi condamnat la trei ani de închisoare. S-a căsătorit de trei ori şi a făcut şase copii. Două dintre soţiile sale au murit, iar a treia a dispărut fără urmă. Încă două femei cu care a intrat în contact au dispărut şi ele.

Nicoleta, a treia soţie. A fost dată dispărută pe 9 aprilie 2005.

- Ramona, amantă şi cumnată. A fost dată dispărută în iunie 2005, când avea 18 ani.

- Iuliana, cumnată. Mama sa spune că a dispărut din curtea casei în 1995

- O altă suspiciune care planează asupra lui Vasile e şi aceea că el ar fi întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa Liliana care acum are 17 ani şi o fetiţă de un an şi şapte luni. "Chiar un procuror din Rădăuţi mi-a zis că eu aş fi tatăl copilului fiicei mele. Dar nu este adevărat", a afirmat Vasile Lavric.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » "Mâncătorul" de femei a fost arestat