Antena Meniu Search
x

Observator Special: Manichiura, cartea noastra de vizita

Moda nu se rezuma la haine, incaltaminte, ceasuri, genti, machiaj sau coafura. Moda inseamna si o manichiura in tendinte. Intreaga suflare feminina a fost ravasita de emotie odata cu aparitia manichiurii frantuzesti. Nu aveai asa ceva, nu existai. Apoi, a venit moda unghiilor aplicate si decorate cu tot felul de sclipiciuri.

Vezi și

Mai nou, se poarta manichiura semipermanenta, o adevarata minune a tehnicii. Poti spala vase pana nu mai poti, pentru ca oja ramane intacta. Desigur, forma unghiilor "la moda" se schimba de la un an la altul. Acum, a venit momentul unghiilor ovale sau chiar ascutite.

Industria cosmeticii nu este deloc mai prejos de cea vestimentara. An de an apar noi modele, noi forme si noi materiale prin care specialistii pot crea adevarate capodopere. Iar in cateva zeci de minute unghiile ni se pot transforma in adevarate opere de arta.

In ciuda sfaturilor specialistilor, femeile nu sunt foarte incantate de pauzele lungi de manichiura. Plus ca, daca un salon le refuza, intordeauna va exista un altul care sa le primesca.

Asta cu toate ca nu este deloc sanatos pentru unghiile noatre. Oricat de utila si placuta este o manechiura semipermanenta trebuie sa-i acordam unghiei un timp pentru a se regenera.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Observator Special: Manichiura, cartea noastra de vizita