Antena Meniu Search
x

Manual pentru atletism şi yachting, pentru elevii claselor de gimnaziu

Manual pentru atletism, fotbal sau chiar yahting. Acestea sunt alte materii la care se vor introduce manuale pentru elevii claselor de gimnaziu. Chiar din toamnă. Iar lista e lungă şi... ciudată. Totul apare pe Facebook într-o postare a lui Liviu Pop în care acesta explică faptul că ideea cărţilor pentru dirigenţie şi educaţie fizică nu este una ruptă de realitate. Părinţii şi copiii au însă altă părere.

Vezi și

Manual pentru atletism, fotbal sau chiar yachting. Acestea sunt alte materii la care se vor introduce manuale pentru elevii claselor de gimnaziu. Chiar din toamnă. Iar lista e lungă şi... ciudată. Totul apare pe Facebook într-o postare a lui Liviu Pop în care acesta explică faptul că ideea cărţilor pentru dirigenţie şi educaţie fizică nu este una ruptă de realitate. Părinţii şi copiii au însă altă părere.

Supărat de reacţiile venite după ce a propus cărţi pentru educaţie efizică şi dirigenţie, ministrul Educaţiei a găsit dintr-un foc 118 discline care au nevoie de manuale. 

De exemplu, manualul de Schi Orientare, manualul de Yachting, precum şi cartea de Rugby dar şi manualul de Sport Aerobic. Toate pentru gimnaziu. Printre propunerile ministrului Liviu Pop se află şi manualul pentru fotbal.

Tudor vine des cu cei doi copii în parcul Titan, tocmai pentru terenurile de acolo. Şi crede că mingea ţine loc de manual. De aceeaşi părere sunt mai mulţi părinţi veniţi în parc cu cei mici.

Ministrul Liviu Pop spune că aceste manuale sunt introduse în programa scolară după discuţii cu academicieni dar şi cu mai mulţi profesori. Pe de altă parte, fiecare manual va aduce o greutate suplimentară pe umerii copiilor. 

Licitaţia pentru manualele acestor discipline se încheie pe 7 august. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Manual pentru atletism şi yachting, pentru elevii claselor de gimnaziu