Antena Meniu Search
x

Video Maratonul "Scaunul Domnului" a adunat aproape 600 de concurenţi la linia de start, în Mureş

Natură, mult efort şi zeci de kilometri alergaţi! În judeţul Mureş, a avut loc maratonul "Scaunul Domnului". Aproape 600 de concurenţi s-au aliniat la start în trei curse de alergare montană. Chiar dacă se află la prima ediţie, organizatorii plănuiesc să-l promoveze la nivel internaţional. 

de Redactia Observator

la 23.05.2021, 10:09

Vezi și

Sute de participanţi la prima ediţie a maratonului "Scaunul Domnului"

Cristian Man organizator: Un concurs pe care de mult timp îl planificam, visam la acest concurs. Ideea era de la început cu acest concurs să stimulăm lumea să facă mişcare şi să promovăm Scaunul Domnului care este cea mai importantă atracţie turistică din judeţul Mureş.

Concurenţii au trecut peste toate obstacolele, cu un singur gând: să ajungă primii la linia de finish.

Cei 100 de participanţi la maraton au fost nevoiţi să facă faţă unui traseu dificil, de 42 de kilometri, presărat cu urcări dificile şi coborâri abrupte.

Cătălin Şorecău, câştigător maraton: Nu mă aşteptam să ajung pe 1, credeam că sunt pe 2 când am ajuns. Urcările au fost destul de grele, m-am şi rătăcit de vreo câteva ori, dar am reuşit să iau avantaj pe coborâre. Acolo an câştigat cel mai mare avantaj.

Şi la proba de cros a fost o luptă aprigă. 95 de băieţi şi 63 de fete au dat totul pentru a câştiga.

Cupșa Mihai, câștigătorul proba cross masculin: Pentru mine a fost o competiţie destul de dificilă nu am avut foarte mult antrenament specific pe montantă, însă m-am descurcat destul de bine. 

Câștigătoare proba cross feminin: Mi-a plăcut foarte mult.

Reporter: Cât ai alergat?

Câștigătoare proba cross feminin: 12 kilometri. Este un bun antrenament.

Chiar dacă se află la prima ediţie, organizatorii îşi propun ca în următorii ani maratonul Scaunul Domnului să fie promovat la nivel internaţional.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Maratonul "Scaunul Domnului" a adunat aproape 600 de concurenţi la linia de start, în Mureş