Antena Meniu Search
x

Mare înghesuială la înscrierea de la Academie de Poliţie

Domnişoarele visează să aibă grade pe umeri. 800 de fete vor să fie poliţiste. Sunt trei mii de candidaţi. A fost mare înghesuială la înscrierea la Academie de Poliţie în acest an.

Vezi și

 Domnişoarele visează să aibă grade pe umeri. 800 de fete vor să fie poliţiste. Sunt trei mii de candidaţi. A fost mare înghesuială la înscrierea la Academie de Poliţie în acest an.

Ca niciodată, numărul fetelor şi opţiunea pentru jandarmerie au fost extrem de mari. Cu aproape 20 de procente mai mult faţă de anul precedent. Astăzi au alergat fetele. Probele sportive au fost aproape dramatice. Şi pentru candidate, dar şi pentru susţinătorii lor.

Ana Maria a putut! A scos cel mai bun timp. Chiar sub limita impusă băieţilor. Dar, pentru ea, spiritul "armei" curge prin vene. Inspiraţia i-a fost indusă de tată. El lucrează în ministerul de interne, la trupele de intervenţie.

Deşi în timpul probelor tatăl a luat atitudinea sobră de om al legii, după ce şi-a văzut fiica, prima la linia de final, chiar şi în ochii lui s-au strecurat emoţii. Nu numai Ana a venit cu galerie. De pe margine, susţinătorii viitoarelor poliţiste au stat cu pumnii strânşi. Şi le-au încurajat.

Dar nu toate candidatele s-au ridicat la înălţimea performanţelor Anei. Proba de rezistenţă pe unele dintre ele le-a pus la pământ. La propriu. Numai astăzi, peste 100 au fost eliminate.

Peste 3000 de candidaţi s-au înscris anul acesta la Academia de Poliţie. Cu aproape 20 la sută mai mult ca în anii precedenţi. Este primul an în care Jandarmeria întrece Poliţia la numărul de candidaţi. 6 pe loc. În scurt timp, pentru cei care trec cu bine probele sportive şi vizita medicală, urmează examenul teoretic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Mare înghesuială la înscrierea de la Academie de Poliţie