Antena Meniu Search
x

Maria, o fetiță de patru ani, a fost de două ori la un pas de moarte

Are aproape patru ani şi a fost de două ori la un pas de moarte. În urmă cu câteva luni, inima Mariei s-a oprit brusc

Vezi și

Are aproape patru ani şi a fost de două ori la un pas de moarte. În urmă cu câteva luni, inima Mariei s-a oprit brusc. De atunci a început coşmarul. Opt zile a stat în comă, timp în care medicii au încercat să desluşească misterul.

Însă, niciun răspuns. Părinţii au umblat din spital în spital şi.la fel. Niciun diagnostic. La scurt timp, inima fetiţei s-a oprit din nou. Nici atunci medicii nu au ştiut de ce. Disperaţi că o pierd, părinţii fetiţei se agaţă de orice speranţă. Aşteaptă un miracol. Are trei ani şi opt luni. Pe cât este de mică, pe atât este de puternică. În urmă cu aproape jumătate de an era un copil normal. Pregătit să meargă la grădiniţă. Însă, în 9 iulie destinul ei s-a schimbat.

Minute în şir, inima fetiţei s-a oprit. Aproape 40 de minute medicii au resuscitat-o şi au reuşit să o aducă la viaţă. Dar, în următoarele patru zile a stat în comă. Şi în alte patru în comă indusă. Timp în care medicii i-au făcut tot felul de investigaţii.

Maria suferă de o boală încă necunoscută. Plimbată din spital în spital, părinţii au primit acelaşi răspuns sec. Medicii nu ştiu diagnosticul. La scurt timp, fetiţa a suferit o a doua criză. A fost, din nou, la un pas de moarte. Un coşmar sporit şi de lipsa de diagnostic din parea medicilor. Tot ce ştiu părinţii e că, atunci când are din nou o criză, trebuie să o resusciteze. Acum, Maria s-a întors de la spitalul din Viena, acolo unde medicii i-au montat un monitor la inimă. Un aparat care nu o ajută să se facă bine, ci doar să excludă o variată - dacă acele crize sunt sau nu de la inimă. Şi tot la Viena, părinţii au primit un indiciu al suferinţei: ar putea fi o boală electrică de ţesut. Dar, e doar o bănuială. Disperaţi, părinţii speră la un miracol. Mai ales că analizele nu sunt decontate şi nu costă puţin, iar multe dintre ele se fac în străinătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Maria, o fetiță de patru ani, a fost de două ori la un pas de moarte