Antena Meniu Search
x

Marian Godină, poliţistul cu talent de scriitor, noi dezvăluiri pe rețelele de socializare

Marian Godină, poliţistul cu talent de scriitor, a continuat şirul dezvăluirilor pe facebook. A povestit cum un coleg a fost certat de şefii săi după ce a amendat un şofer pentru că nu purta centură

Vezi și

Marian Godină, poliţistul cu talent de scriitor, a continuat şirul dezvăluirilor pe facebook. A povestit cum un coleg a fost certat de şefii săi după ce a amendat un şofer pentru că nu purta centură.

Cu poza lui Godină lipită pe maşinile personale, colegii poliţistului aflaţi în timpul liber au înconjurat sediul poliţiei Braşov, în semn de solidaritate. Cei mai mulţi însă nu au vrut să vorbească de teamă să aibă probleme la serviciu.

Între timp, poliţistul cu talent de scriitor, a continuat şirul dezvăluirilor pe facebook. Azi, a povestit cum un coleg a fost certat de şefii săi după ce a amendat un şofer pentru că nu purta centură.

Scandalul a început când poliţistul Godină a povestit tot pe facebook faptul că a fost certat de şefi pentru că a luat permisul unui şofer. Pasagera din dreapta, directoare la Crucea Roşie Braşov, l-ar fi avertizat că este colegă cu şefii lui la Autoritatea Teritorială de Ordine Publică.

Azi, femeia a renunţat la funcţia pe care o ocupa la Autoritatea Teritorială de Ordine Publică. Procurorii au fost sesizaţi şi au început deja să-i verifice pe şefii agentului. Aceştia au bănuieli că la poliţia din Braşov se fac "intervenţii". Ieri, Godină a spus chiar că-şi va da demisia după ce a aflat că mama lui a ajuns la spital. Femeia fusese muşcată de un câine şi este în afara pericolului. Mai liniştit, poliţistul-scriitor a revenit asupra deciziei de demisie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Marian Godină, poliţistul cu talent de scriitor, noi dezvăluiri pe rețelele de socializare