Antena Meniu Search
x

Marian Simi Ilie, unul dintre pompierii mutilaţi în timpul accidentului de la Mihăileşti, a primit o proteză nouă

În valoare de 46 de mii de euro, proteza performantă ar trebui să-l ajute pesingurul pompier supravieţuitor al tragediei de la Mihăileşti să ducă o viaţă cât mai aproape de normal

Vezi și

În valoare de 46 de mii de euro, proteza performantă ar trebui să-l ajute pesingurul pompier supravieţuitor al tragediei de la Mihăileşti să ducă o viaţă cât mai aproape de normal. Banii pentru proteză au fost primiţi de la fundaţia Mereu Aproape.

Marian a ajuns astăzi la Oradea. Timp de 3 săptămâni, medicii de acolo îl vor ajuta să se acomodeze cu noua proteză. Asta înseamnă că Marian va face ore întregi de kinetoterapie şi va învăţa, practic, să meargă din nou. După 11 ani de chin.

Marian este singurul pompier supravieţuitor al tragediei de la Mihăileşti. În ultimii 11 ani, tânărul care la momentul accidentului care i-a schimbat viaţa avea 20 de ani, s-a chinuit cu o proteză veche care îl chinuia cumplit iar durerile produse de aceasta îi aminteau mereu de coşmarul prin care a trecut. Noua proteză este însă, pentru el, o şansă la o viaţă aproape normală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Marian Simi Ilie, unul dintre pompierii mutilaţi în timpul accidentului de la Mihăileşti, a primit o proteză nouă