Antena Meniu Search
x

Marian Vanghelie a devenit tată de fată

Marian Vanghelie a devenit astăzi tată de fată. Deşi este arestat la domiciliu într-un dosar în care este acuzat de luare de mită, abuz în serviciu şi spălare de bani, judecătorii i-au dat voie să meargă la spital, să îi fie alături iubitei, Oana Mizil.

Vezi și

Marian Vanghelie a devenit astăzi tată de fată. Deşi este arestat la domiciliu într-un dosar în care este acuzat de luare de mită, abuz în serviciu şi spălare de bani, judecătorii i-au dat voie să meargă la spital, să îi fie alături iubitei, Oana Mizil. Iar astăzi şi-a ţinut copilul în braţe. Maria, căci aşa o cheamă pe cea mică, a primit nota zece la naştere iar în câteva zile va pleca alături de părinţii ei, acasă. 

Maria a venit pe lume puţin după ora 13, ora la care era programată cezariana. Fetiţa are 2 kilograme şi 700 de grame şi a început viaţa cu brio. A luat nota 10 la naştere.

Teribil de emoţionat şi fericit că judecătorii l-au lăsat să asiste la naşterea fiicei lui, Marian Vanghelie nu s-a îndepărtat o clipă de iubita sa, Oana Mizil.

Maria este al doilea copil al primarului suspendat al Sectorului 5. Primul, fiul cel mare, a mers şi el la maternitate, să-şi cunoască sora.

Marian Vanghelie a cerut judecătorilor două zile de libertate pentru acest eveniment şi le-a primit. Astăzi şi mâine va sta alături de iubita sa şi de fiica lor, în spital. De poimâine se întoarce în arest la domiciliu

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Marian Vanghelie a devenit tată de fată