Antena Meniu Search
x

Marian Vanghelie a părăsit arestul poliției

Marian Vanghelie a mers pe varianta câştigătoare. Natural ca brânza de oaie, i-a convins pe judecători. Azi-noapte a părăsit arestul poliţiei. După mai bine de o sute de zile şi nopţi după gratii, primarul a ieşit schimbat

Vezi și

Marian Vanghelie a mers pe varianta câştigătoare. Natural ca brânza de oaie, i-a convins pe judecători. Azi-noapte a părăsit arestul poliţiei. După mai bine de o sute de zile şi nopţi după gratii, primarul a ieşit schimbat. 

Un pic mai slab, mai echilibrat, spune el, şi în mod cert mai îndrăgostit. În poarta arestului, a îmbrăţişat-o şi a sărutat-o pe iubita lui, Oana Mizil. În următoarele 30 de zile, va sta în arest la domiciliu.

Prea multe cuvinte sunt. de prisos! repetam imbratisarea Marian Vanghelie îşi sărută iubita. Au trecut aproape patru luni de când nu au mai fost ATÂT de apropiaţi. În pântecele Oanei, Maria e deja mare. Peste câteva săptămâni va veni pe lume. Iar dorinţa Oanei Niculescu Mizil, în sfârşit, se împlineşte.

Ca un soldat ce părăseşte unitatea, Vanghelie ţine în mâini, cu emoţii, biletul de. eliberare. Arestul l-a schimbat puţin. Pare că a mai slăbit, vorbeşte ceva mai rar şi, spune chiar el, e. echilibrat! Ieri, i-a convins pe judecători cu argumentul suprem. "E natural ca brânza de oaie"!

La termenele de judecată, a fost nelipsită. A rezistat pe tocuri, în aglomeraţie, ore în şir.

Oana Niculescu Mizil şi Marian Vanghelie formează un cuplu de aproape patru ani. O poveste de iubire care a început pe când amândoi erau căsătoriţi. Ca să o cucerească definitiv, Vanghelie şi-a dus iubita, în prima lor vacanţă, în Alpii Francezi. Într-o săptămână, ar fi cheltuit peste 120.000 de euro.

O sumă la care acum nu mai visează. Ironia sorţii, nu mai au acces la niciun leu din conturi. Oana a povestit ieri că e nevoită să lucreze ea, însărcinată fiind în opt luni. S-a angajat la firma mamei. Dar. nu se plânge! Pentru Marian, a spus chiar ea, face totul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Marian Vanghelie a părăsit arestul poliției