Antena Meniu Search
x

Marian Vanghelie a făcut spectacol la Tribunalul Bucureşti: 'Ghinion dacă se întâlnesc cu mine Oprea, Coldea, Ponta' (VIDEO)

Vezi și

Fostul primar al sectorului 5 nu s-a prezentat luna trecută la poliţie pentru a semna controlul judiciar, aşa cum era obligat. Aşa că azi, a fost chemat la Tribunalul Bucureşti să dea socoteală.

Marian Vanghelie le-a spus judecătorilor că a fost răcit şi nu s-a putut ridica din pat. După ce a ieşit din tribunal, fostul edil nu a ratat momentul şi a făcut spectacol.

MARIAN VANGHELIE:

'Dom'ne-s normal, am un metru şi un pic, dar, pe cuvântul meu de onoare, ghinion dacă se întâlnesc cu mine Oprea, Coldea, Ponta. Pe bune. Ăştia, uitaţi-vă la ei, n-au făcut toată viaţa lor decât nenorociri. Acuma, să vedem ce urmează cu ei. Eu nu le doresc puşcărie, numai tracasarea asta s-o aibă. Eu ştiţi că am fost zece ani cu ei într-o formulă chimică care a fost nepotrivire de caracter. Dom'ne, uitaţi-vă fiziologic la ei. Şi la Oprea, şi la Ponta şi la Coldea. Psihologic, să vedeţi dacă aveţi curaj să lăsaţi portofelul cu ei când intră în casă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Marian Vanghelie a făcut spectacol la Tribunalul Bucureşti: 'Ghinion dacă se întâlnesc cu mine Oprea, Coldea, Ponta' (VIDEO)