Antena Meniu Search
x

De la mii de kilometri depărtare, din mijlocul Mării Nordului, un grup de marinari români susţine protestele din Piaţa Victoriei. Vezi mesajul lor

Şi marinarii care străbat în lung şi-n lat oceanele, sunt alături de protestatarii din țară.

Şi marinarii care străbat în lung şi-n lat oceanele, sunt alături de protestatarii din țară.

“Vrem să vadă toată țara că suntem alături de cei de acasă, ieșiți în stradă. Este singura noastră putere de a ne manifesta”, spune Valentin Guiu, unul dintre marinarii români. 

Imaginile au fost surprinse la bordul unei nave ce transporta substanţe petroliere, în Marea Nordului.

Pe acelaşi subiect

Pe navă sunt 13 marinari români și toți au ținut să protesteze la adresa Guvernului Român. Ei și-au confecționat pancarte și au ieșit pe punte pentru a transmite un mesaj de susținere pentru cei de acasă.

“Alături de voi, România. Nu legaliza hoția”, “De peste mări și țări vă facem o urare: Ne-am săturat de voi, Guvern de Panarame”, “Drag Guvern de Ipocriți / Știm să sunteți nesimțiți. Noi vă oferim o cale, pe “Titanic” de scăpare” – acestea sunt doar o parte dintre mesajele navigatorilor aflați pe drum spre coastele Franței, spune ctnews.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » De la mii de kilometri depărtare, din mijlocul Mării Nordului, un grup de marinari români susţine protestele din Piaţa Victoriei. Vezi mesajul lor