Antena Meniu Search
x

Mărioara Zăvoranu a murit! Oana, n-a iertat-o!

Mărioara Zăvoranu a murit. Dar moartea ei nu pare un necaz prea mare pentru Oana, care o numeşte. justiţie divină. La 67 de ani, s-a stins singură, la Spitalul Fundeni, după ce organele vitale au cedat unul după altul, din cauza epuizării.

Vezi și

Mărioara Zăvoranu a murit. Dar moartea ei nu pare un necaz prea mare pentru Oana, care o numeşte. justiţie divină. La 67 de ani, s-a stins singură, la Spitalul Fundeni, după ce organele vitale au cedat unul după altul, din cauza epuizării. 

Până în ultimul ceas, a încercat să se împace cu fiica. Dar Oana nu a uitat şi nu a iertat. N-a fost la spital nici după ce a aflat. S-a dus la vila mamei din Afumaţi, să facă inventarul averii. Acum, e stâpână pe afacerile familiei. Şi-a luat o primă decizie. Să-şi incinereze mama.

Ea se consideră Michael Jackson. Varianta feminină. Iar vestea morţii mamei ei nu a transfigurat-o. Oana Zăvoranu e aceeaşi. Războinică, dură şi divă. Şi-a făcut aşteptată ieşirea în faţa jurnaliştilor. Şi-a ascuns ochii sub ochelari de soare şi-a lăsat la vedere decolteul.

Mărioara Zăvoranu s-a stins pe patul de spital. Singură. A murit la ora nouă şi jumătate dimineaţa, la Spitalul Fundeni, din Capitală. După o lungă suferinţă. Însă, prima a reacţie a Oanei şochează!

„Consider că justiţia Divină la un moment dat îşi spune cuvântul, iar dacă ea nu mai este înseamnă că Dumnezeu şi taţii mei, care au fost chinuiţi de această femeie în tot acest timp, au dorit să o aibă lângă ea”.

Oana n-a iertat-o. S-a certat cu mama ei bună până în ultimul ceas. Chiar dacă medicii îi spuneau că e pe moarte.

Trecuse cu bine de un accident vascular cerebral. Suferise şi un infarct miocardic. De aproape 11 ani, făcea dializă. Dar problemele s-au agravat acum trei luni, când rinichii s-au blocat, practic. Şi au declanşat probleme în lanţ. Organismul ei era atât de slăbit încât un transplant renal o putea ucide.

În urmă cu o săptămână, reporterii Observator au încercat să vorbească cu Mărioara Zăvoranu. Se simţea din glas că e epuizată!

Cu ultimele puteri, a încercat să se împace cu fiica ei. La televizor, în emisiuni. În tot acest timp, Mărioara Zăvoranu l-a avut lângă ea doar pe fratele ei. Care acum se luptă cu Oana. Cine şi unde o va înmormânta pe Mărioara Zăvoranu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Mărioara Zăvoranu a murit! Oana, n-a iertat-o!