Antena Meniu Search
x

Marius Stoica se luptă să fie un om normal!

Se luptă de 12 ani să fie un om normal, dar soarta l-a lovit la fiecare pas. Marius Stoica a pierdut tot după ce a ajuns să cântărească 245 de kilograme. Şi-a pierdut energia. Locul de muncă.

Vezi și

Se luptă de 12 ani să fie un om normal, dar soarta l-a lovit la fiecare pas. Marius Stoica a pierdut tot după ce a ajuns să cântărească 245 de kilograme. Şi-a pierdut energia. Locul de muncă.

Dar a reuşit să se opereze. A slăbit. Iar un medic cu suflet l-a ajutat să scape de pielea în exces de pe abdomen. Mai e nevoie însă de o operaţie.

Georgeta şi Nicolas au fost scut şi pansament pentru un om lovit de soartă. În doar câţiva ani de zile, Marius a ajuns să cântărească 245 de kilograme.

Acum doi ani de zile a făcut o operaţie de micşorare a stomacului. A slăbit, dar bucuria a dispărut repede. Pielea în exces îi făcea viaţa şi mai grea.

Dar o operaţie care să-l scape de peste 10 kilograme de piele nu intra în planurile familiei. După ce şi-a pierdut ultimul loc de muncă pentru că şeful nu mai avea haine pe măsura lui, soţia a fost singura sursă de venit în casă. Marius a făcut atunci un apel public. Medicul Radu Jecan s-a oferit să-l opereze gratuit la clinica unde lucra. O intervenţie de aproximativ 5000 de euro l-a scăpat de pielea de la burtă.

Marius are nevoie de o nouă operaţie care l-ar costa în jur de 2000 de euro. Bani nu are. După mediatizarea cazului, foştii şefi l-au dat afară. La fel şi pe soţia lui. Georgeta şi-a găsit un alt loc de muncă, dar venitul lor abia dacă ajunge la 1000 de lei lunar. 600 se duc pe chirie. Marius şi-a vândut chiar şi bicicleta ca să îi poată cumpăra caiete lui Nicolas pentru şcoală.

Marius are două dorinţe simple: vrea să arate din nou ca un om, iar familia lui să aibă un viitor. Un doctor cu inimă mare ar putea să-i rezolve problemele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Stiri sociale » Marius Stoica se luptă să fie un om normal!