Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mărturia sfâşietoare a mamei unuia dintre patroni Colectiv: „Tot ce mi-a mai rămas e rugăciunea!”

Tragedia din Colectiv, în urmă căreia 32 de oameni au murit, a lăsat o ţară în doliu. Patronii clubului au fost arestaţi preventiv, însă nimeni nu-i mai întoarce pe decedaţi înapoi

de Redactia Observator

la 05.11.2015 , 23:20

Tragedia din Colectiv, în urmă căreia 32 de oameni au murit, a lăsat o ţară în doliu. Patronii clubului au fost arestaţi preventiv, însă nimeni nu-i mai întoarce pe decedaţi înapoi. Mama lui Alin Anastasescu, unul dintre manageri, a avut tăria să vorbească cu jurnaliștii unei publicații. 

Vineri seară, clubul Colectiv din Capitală a luat foc din cauza unor simple artificii. În urmă incendiului au murit 32 de persoane, printre aceşti mulţi tineri, dar şi oameni pe care îi aşteptau copiii acasă. Marţi, la trei zile de la incendiu, cei trei manageri ai clubului Colectiv, Alin Anastasescu, Paul Gancea şi Costin Mincu, au fost arestaţi preventiv 30 de zile.

Jurnaliștii cancan.ro au stat de vorba cu mama lui ALin Anastasescu şi, printre lacrimi, a mărturisit cu durere în suflet că nu are cuvinte suficiente pentru a-şi exprimă regretul pentru ce s-a întâmplat.

Articolul continuă după reclamă

"Şi pentru cei răniţi şi pentru cei decedaţi mă rog la bunul Dumnezeu să-i apere şi să-i facă bine. Durerea este atât de mare încât nu putem să ne spunem părerea şi nu ne permitem", a declarat mama lui Alin Anastasescu.

Tragedie fără margini

În clubul Colectiv din Capitală, vineri seară, în jurul orei 22:35, a fost făcut primul apel către 112. În interiorul locaţiei a luat foc tavanul după ce s-a dat cu artificii. În scurt timp, totul a fost cupins în flăcări. În interior se aflau în jur de 200 de persoane, dintre care 32 au murit şi 157 sunt în stare gravă la spital.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Mărturia sfâşietoare a mamei unuia dintre patroni Colectiv: „Tot ce mi-a mai rămas e rugăciunea!”