Antena Meniu Search
x

Mărturie cutremurătoare a tatălui lui Luca, românul rănit în masacrul de la Las Vegas: ”I-au tăiat o treime din plămân”

Tatăl lui Luca, românul rănit în masacrul de la Las Vegas, a oferit noi detalii despre starea de sănătate în care se află fiul său.

Tatăl lui Luca, românul rănit în masacrul de la Las Vegas, a oferit noi detalii despre starea de sănătate în care se află fiul său, în direct, la emisiunea Sinteza Zilei.

„Vreau să vă mulțumesc, nu m-am așteptat ca atâta lume să fie alături de noi. În momentul de față este la terapie intensivă. (...) Doctorul a spus că a avut un singur glonț, a mai avut o rană la umăr, posibil să fi ricoșat. A intrat în plămânul stâng, a coborât până în plămânul drept. A rămas acolo. Doctorul a spus astăzi că trebuie să se asigure că nu există ceva la inimă. Este stabilizat la terapie intensivă, respiră printr-un tub. Încearcă diseară să i-l scoată. Este în afara oricărui pericol”, a spus Traian.

Acesta a povestit ce s-a întâmplat: „Noi am fost liberi, am stat afară, pe la 11 m-a sunat mama lui, fosta mea soție. Ea mi-a spus că Luca a fost împușcat. El a lucrat la concert, e barman. A lucrat în spate, într-o zonă luminată. O fată care lucra cu el, ea a chemat salvarea. Am vorbit cu ea și l-am auzit pe Luca. El îi spunea să ne spună că e bine. (...) I-a tăiat o treime din plămân”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Mărturie cutremurătoare a tatălui lui Luca, românul rănit în masacrul de la Las Vegas: ”I-au tăiat o treime din plămân”