Antena Meniu Search
x

Mărturii CUTREMURĂTOARE: „Anul în care mi-am pierdut membrele a fost cel mai FERICIT din viața mea”

A crezut că are gripă. Nu a fost așa. Și-a pierdut mâinile, picioarele și o parte din față. Dar trăiește

A crezut că are gripă. Nu a fost așa. Și-a pierdut mâinile, picioarele și o parte din față. Dar trăiește

În noiembrie 2013, Lewis a crezut că are gripă. Ulterior, și-a dat seama că lucrurile stăteau un pic diferit: sânge în urină și pielea pătată.

La spital s-a dovedit că starea lui era extrem de gravă: infecție streptococică (tip A).

Infecția a pătruns adânc în țesuturi și organe, a declanșat o septicemie iar viața i-a fost pusă, inevitabil, în pericol. Tânărul era deja distrus de boală. Medicii i-au dat doar 5% șanse de supraviețuire.

Pielea de pe mâini, picioare și față se înnegriseră deja și apărea cangrena. I-au fost amputate membrele iar fața i-a fost reconstruită.

Cu toate cele patru membre amputate, Lewis a trebuit să învețe cum să meargă din nou. A început un curs de mers pe jos timp de 10 săptămâni la Spitalul Queen Mary din Roehampton, dar după doar două săptămâni a surprins pe toată lumea cu modul în care a reușit să se miște cu ajutorul unor dispozitive.

Acum spune că simte cum trăiește într-un vis, că ce-a mai fericită zi din viața lui a fost atunci când și-a pierdut membrele. Un preț mic pe lângă ideea de a fi acum mort. Faptul că i-a fost salvată viața a reprezentat un miracol pentru care este recunoscător în fiecare zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Mărturii CUTREMURĂTOARE: „Anul în care mi-am pierdut membrele a fost cel mai FERICIT din viața mea”